ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Русенският митрополит Наум благослови започването на жътвата

22 юни 2015 14:28, Русенска митрополия
Русенският митрополит Наум благослови започването на жътвата

По покана на Националната асоциация на зърнопроизводителите в България, на 20 юни 2015 г. Негово Високопресвещенство Русенски митрополит Наум извърши водосвет и благослови започването на националната жътвена кампания 2015 в поповското село Водица. Ритуалът се проведе в стопанството на г-н Иван Иванов, член на русенската организация на НАЗ - РСФ „Дунавско зърно“. На събитието присъстваха: г-н Светлин Бонев`- областен управител на област Търговище, проф. Христо Белоев - ректор на Русенския университет, представители на гражданската власт и зърнопроизводители от цялата страна.

Митрополит Наум се обърна с кратко слово към народа, като пожела Бог да помага на всички зърнопроизводители в тяхната нелека дейност, осигуряваща препитанието на мнозина. Гост на приветливите домакини бе и певецът Христо Кидиков.

Снимки: Милен Бакалов

 

 

Снимки

Русенският митрополит Наум благослови започването на жътватаРусенският митрополит Наум благослови започването на жътватаРусенският митрополит Наум благослови започването на жътватаРусенският митрополит Наум благослови започването на жътватаРусенският митрополит Наум благослови започването на жътватаРусенският митрополит Наум благослови започването на жътватаРусенският митрополит Наум благослови започването на жътвата
« предишна новинаследваща новина »