ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

РУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ ОТСЛУЖИ СВЕТА ЛИТУРГИЯ В БЪЛГАРСКИЯ ХРАМ В АТИНА

28 юни 2015 16:22, Русенска митрополия
РУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ ОТСЛУЖИ СВЕТА ЛИТУРГИЯ В БЪЛГАРСКИЯ ХРАМ В АТИНА

С благословението на Негово Блаженство Йероним ІІ, архиепископ на Атина и цяла Гърция, и по покана на Българската църковна община в Атина, на 28 юни 2015 г. Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум отслужи св. Литургия в българския храм "Св. Йоан Рилски" в гръцката столица. В съслужение с архиерея бе архимандрит Атанасий, обгрижващ богослужебно сънародниците ни, пребиваващи в Атина.

В края на богослужението митрополит Наум се обърна към вярващите с кратко слово, като благодари за отправената му поредна покана да бъде сред българската общност и да служи в българския храм по време на своята делова визита в Гърция, където провежда редица срещи от междуцърковен характер.

Сред християните на св. Литургия бе и г-жа Емилия Кралева, посланик на България в Гърция, придружена от консула Георги Шопов.

 

 

Снимки

РУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ ОТСЛУЖИ СВЕТА ЛИТУРГИЯ В БЪЛГАРСКИЯ ХРАМ В АТИНАРУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ ОТСЛУЖИ СВЕТА ЛИТУРГИЯ В БЪЛГАРСКИЯ ХРАМ В АТИНАРУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ ОТСЛУЖИ СВЕТА ЛИТУРГИЯ В БЪЛГАРСКИЯ ХРАМ В АТИНАРУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ ОТСЛУЖИ СВЕТА ЛИТУРГИЯ В БЪЛГАРСКИЯ ХРАМ В АТИНАРУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ ОТСЛУЖИ СВЕТА ЛИТУРГИЯ В БЪЛГАРСКИЯ ХРАМ В АТИНАРУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ ОТСЛУЖИ СВЕТА ЛИТУРГИЯ В БЪЛГАРСКИЯ ХРАМ В АТИНАРУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ ОТСЛУЖИ СВЕТА ЛИТУРГИЯ В БЪЛГАРСКИЯ ХРАМ В АТИНАРУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ ОТСЛУЖИ СВЕТА ЛИТУРГИЯ В БЪЛГАРСКИЯ ХРАМ В АТИНАРУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ ОТСЛУЖИ СВЕТА ЛИТУРГИЯ В БЪЛГАРСКИЯ ХРАМ В АТИНАРУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ ОТСЛУЖИ СВЕТА ЛИТУРГИЯ В БЪЛГАРСКИЯ ХРАМ В АТИНАРУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ ОТСЛУЖИ СВЕТА ЛИТУРГИЯ В БЪЛГАРСКИЯ ХРАМ В АТИНАРУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ ОТСЛУЖИ СВЕТА ЛИТУРГИЯ В БЪЛГАРСКИЯ ХРАМ В АТИНАРУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ ОТСЛУЖИ СВЕТА ЛИТУРГИЯ В БЪЛГАРСКИЯ ХРАМ В АТИНАРУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ ОТСЛУЖИ СВЕТА ЛИТУРГИЯ В БЪЛГАРСКИЯ ХРАМ В АТИНАРУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ ОТСЛУЖИ СВЕТА ЛИТУРГИЯ В БЪЛГАРСКИЯ ХРАМ В АТИНА
« предишна новинаследваща новина »