ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Награди за деца от "Школата по информационни технологии" при Детски комплекс Сливен

12 февруари 2010 15:58, Сливенска митрополия
Награди за деца от "Школата по информационни технологии" при Детски комплекс Сливен

През 2009 година фондация ”Свети Евтимий, патриарх Български” гр. София съвместно с организационен комитет за Декада 2002-2012 година организира конкурс по случай 600 години от блажената кончина на св. патриарх Евтимий. В конкурса бяха поставени различни теми, които участниците трябваше да разработят. В конкурса участваха и 2 деца - Александра Ненова на 16 години и Атанас Димитров на 11 години от „Школата по информационни технологии” при Детски комплекс Сливен с ръководител инженер Десислава Дянкова. Те участваха с теми: ”Храмово строителство - тенденции и настояще” и ”Иконографски изображения на св. патриарх Евтимий”.

За чест на Детски комплекс Сливен нашите участници бяха удостоени с първи награди, за което получиха специални грамоти.

На 12 февруари 2010 г. в сградата на Митрополията Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Йоаникий прие наградените деца и техните ръководители и им връчи грамотите и наградите, с които са удостоени. Освен това митрополит Йоаникий подари на децата и книги с религиозно съдържание. Той ги благослови и им пожела още по-големи успехи в тяхната училищна и извънучилищна дейност.

 

 

Снимки

Награди за деца от"Школата по информационни технологии при Детски комплекс СливенНагради за деца от Школата по информационни технологии при Детски комплекс СливенНагради за деца от Школата по информационни технологии при Детски комплекс Сливен
« предишна новинаследваща новина »