ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Вечерня с Молебен канон на Пресвета Богородица в Асеновград

05 август 2015 12:06, Пловдивска митрополия
Вечерня с Молебен канон на Пресвета Богородица в Асеновград

На 3 август Негово Високопреосвещенство Пловдивският митрополит Николай възглави богослужебното последование Молебен канон на Пресвета Богородица в храм „Успение Богородично” в Асеновград.

В това прекрасно богослужение пред чудотворния образ на Света Богородица Пътеводителка (Одигитрия) с архиерея съслужиха: Знеполският епископ Арсений - викарий на Пловдивския митрополит, ставрофорен свещеноиконом Добромир Костов - протосингел при Пловдивска митрополия, свещеноиконом Виктор Христев - епархийски духовен надзорник, духовните надзорници при Пловдивска митрополия - свещеноиконом Тодор Хаджиев и протойерей Деян Стоенчев, ставрофорен свещеноиконом Йордан Георгиев и свещеници от града.

На богослужението присъстваха кметът на Асеновград Емил Караиванов, полковник Лъчезар Мишев - командир на IV артилерийски полк, Вакрил Запрянов - носител на ордена „Св. ап. Ерм” I-ва степен и верният богомолен народ Божий, изпълнил до краен предел храм „Успение Богородично”.

Песнопенията изпълни митрополитският хор „Св. ап. Ерм” с диригент протопсалт Георги Радев.

 

За повече снимки посетете галерията на Пловдивска митрополия:

http://www.plovdivskamitropolia.bg/galery/category/951-03082015g-moleben-kanon-na-presveta-bogoroditza--hram-q-uspenie-bogorodichno--gr-asenovgrad-.html

 

 

Снимки

Вечерня с Молебен канон на Пресвета Богородица в АсеновградВечерня с Молебен канон на Пресвета Богородица в АсеновградВечерня с Молебен канон на Пресвета Богородица в АсеновградВечерня с Молебен канон на Пресвета Богородица в АсеновградВечерня с Молебен канон на Пресвета Богородица в АсеновградВечерня с Молебен канон на Пресвета Богородица в АсеновградВечерня с Молебен канон на Пресвета Богородица в АсеновградВечерня с Молебен канон на Пресвета Богородица в АсеновградВечерня с Молебен канон на Пресвета Богородица в АсеновградВечерня с Молебен канон на Пресвета Богородица в АсеновградВечерня с Молебен канон на Пресвета Богородица в АсеновградВечерня с Молебен канон на Пресвета Богородица в АсеновградВечерня с Молебен канон на Пресвета Богородица в Асеновград
« предишна новинаследваща новина »