ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

РУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ БЛАГОСЛОВИ НАЧАЛОТО НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА В РУСЕНСКАТА ПРОФЕСИНАЛНА ГИМНАЗИЯ „НЕДКА ИВАН ЛАЗАРОВА”

15 септември 2015 14:15, Русенска митрополия
РУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ БЛАГОСЛОВИ НАЧАЛОТО НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА В РУСЕНСКАТА ПРОФЕСИНАЛНА ГИМНАЗИЯ „НЕДКА ИВАН ЛАЗАРОВА”

С молитва и благослов от Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум на 15.09.2015 г. бе открита учебната година в Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова” – Русе. По време на богослужебното последование на владиката съслужиха прот. Алеко Рачев от русенския храм "Св. Николай" и дякон Валери Василев.

Директорът на гимназията, г-жа Диана Иванова, пожела на екипа от учители и ученици творческото вдъхновение и искрата на знанието да съпътстват работата през новата учебна година с ДЪЛБОКА ВЯРА, С МНОГО НАДЕЖДА И ИСКРЕНА ЛЮБОВ!

С чувство на дълбока и искрена признателност към делото на основателите на Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова” Русе – Женско благотворително дружество „Добродетел”, десетките дарители и спомоществователи, както и на поколения учители, гимназията навлиза в годината на своя 120-и юбилей.

От името на целия общоучилищен колектив г-жа Иванова смирено благодари на Негово Високопреосвещенство дядо Наум за изключителната чест и привилегия за гимназията, относно съгласието му да бъде Патрон на юбилея на Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова” –град Русе през учебната 2016/2017г., както и за отправената от архиерея покана някои учебни часове да се провеждат в залите на Русенската митрополия с убеждението, че преподаваните уроци по българска история, философия и религия ще бъдат по-смислени и вдъхновяващи за ученици и учители!

Снимки: Милен Бакалов

 

 

Снимки

РУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ БЛАГОСЛОВИ НАЧАЛОТО НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА В РУСЕНСКАТА ПРОФЕСИНАЛНА ГИМНАЗИЯ „НЕДКА ИВАН ЛАЗАРОВА”РУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ БЛАГОСЛОВИ НАЧАЛОТО НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА В РУСЕНСКАТА ПРОФЕСИНАЛНА ГИМНАЗИЯ „НЕДКА ИВАН ЛАЗАРОВА”РУСЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ НАУМ БЛАГОСЛОВИ НАЧАЛОТО НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА В РУСЕНСКАТА ПРОФЕСИНАЛНА ГИМНАЗИЯ „НЕДКА ИВАН ЛАЗАРОВА”
« предишна новинаследваща новина »