ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Молебен по повод откриването на Детски образователен център „Марая”

15 септември 2015 16:33, Пловдивска митрополия
Молебен по повод откриването на Детски образователен център „Марая”

На 14 септември Негово Високопреосвещенство Пловдивски митрополит Николай отслужи молебен по повод откриването на Детски образователен и парти център „Марая” в кв.”Христо Смирненски”, град Пловдив.

С архиерея съслужиха: Знеполският епископ Арсений – викарий на пловдивския митрополит, свещеноиконом Виктор Христев – епархийски духовен надзорник и свещеници от града.

Песнопенията изпълни митрополитският хор „Св. ап. Ерм”.

На тържеството присъстваха народният представител Здравко Димитров, деца, родители и гости.

Архиереят поднесе духовно значим дар на новия център - копие на Чудотворната икона „Св. Богородица Йерусалимска”. Под нейния благодатен покров децата да раснат, да крепнат във вяра, в добродетел, в благочестие и в познание на доброто.

Многолетствие прогласи митрополитският протодякон Илиян Александров.

Децата от Образователния център бяха подготвили програма, с която поздравиха всички присъстващи.

 

За повече снимки посетете галерията на Пловдивска митрополия:

http://www.plovdivskamitropolia.bg/galery/category/979-14092015g-osveshtavane-na-detski-obrazovatelen-tzentar-maraya--gr-plovdiv-.html

 

 

Снимки

Молебен по повод откриването на Детски образователен център „Марая”Молебен по повод откриването на Детски образователен център „Марая”Молебен по повод откриването на Детски образователен център „Марая”Молебен по повод откриването на Детски образователен център „Марая”Молебен по повод откриването на Детски образователен център „Марая”
« предишна новинаследваща новина »