ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Oфициален прием в Русенска митрополия

21 октомври 2015 18:22, Русенска митрополия
Oфициален прием в Русенска митрополия

На 19 октомври 2015 г. се състоя традиционният официален прием на Русенската митрополия, събрал над 120 граждани, представители на различни вероизповедания, политици, общественици, представители на бизнеса, учители и културни дейци от епархията.

След кратко приветствие от страна на домакина - Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум, всички присъстващи имаха възможността да го поздравят с празника на св. Йоан Рилски, както и с неговия рожден ден, а владиката поднесе на гостите си по един малък дар за спомен.

Снимки: Атанас Димитров - АтаДим

 

 

Снимки

Oфициален прием в Русенска митрополияOфициален прием в Русенска митрополияOфициален прием в Русенска митрополияOфициален прием в Русенска митрополияOфициален прием в Русенска митрополияOфициален прием в Русенска митрополияOфициален прием в Русенска митрополияOфициален прием в Русенска митрополияOфициален прием в Русенска митрополияOфициален прием в Русенска митрополияOфициален прием в Русенска митрополияOфициален прием в Русенска митрополияOфициален прием в Русенска митрополияOфициален прием в Русенска митрополияOфициален прием в Русенска митрополияOфициален прием в Русенска митрополия
« предишна новинаследваща новина »