ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Изложба в гр. Видин, посветена на Българската независимост

02 март 2010 12:55, Видинска митрополия
Изложба, посветена на Българската независимост

На 2-ри март в сградата на Териториалния държавен архив, гр. Видин, се състоя документална изложба, посветена на Българската независимост.

Изложбата бе организирана от Държавна агенция „Архиви” и Териториалния държавен архив във Видин и обхващаше документи и снимки, касаещи постигането и утвърждаването на независимостта на България.

С благословението на Негово Високопреосвещенство Видинския митрополит Дометиан, представител на светата митрополия бе архимандрит Поликарп, който поздрави ръководството на архива за добрата инициатива, с която се подбужда и пази вечна паметта на България.

От името на областния управител поздрав и приветствие отправи г-жа Елка Георгиева, зам.-областен управител на гр. Видин.

На откриването на изложбата присъстваха видни видински общественици и културни дейци.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: архимандрит Евтимий

 

 

Снимки

Изложба в гр. ВидинИзложба посветена на Българската независимост в гр. ВидинИзложба посветена на Българската независимост в гр. ВидинИзложба посветена на Българската независимост в гр. ВидинИзложба посветена на Българската независимост в гр. ВидинИзложба посветена на Българската независимост в гр. ВидинИзложба посветена на Българската независимост в гр. ВидинИзложба посветена на Българската независимост в гр. ВидинИзложба посветена на Българската независимост в гр. ВидинИзложба посветена на Българската независимост в гр. ВидинИзложба посветена на Българската независимост в гр. ВидинИзложба посветена на Българската независимост в гр. ВидинИзложба посветена на Българската независимост в гр. Видин
« предишна новинаследваща новина »