ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Обновление на храм „Света Троица” в с. Голям извор

16 ноември 2015 12:08, Русенска митрополия
Обновление на храм „Света Троица” в с. Голям извор

На 13.11.2015 г. Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум извърши обновление и отслужи св. Литургия в храм "Света Троица" в с. Голям извор, Разградско. На архиерея съслужиха ст. ик. Георги Георгиев - архиерейски наместник за Разградска духовна околия, прот. Иван Стоянов - енорийски свещеник на селото, свещ. Георги Михнев от Разград и дяконите Валери Василев и Недялко Димитров.

След литургията митрополит Наум произнесе проповед, като насърчи богомолците да се грижат усърдно за Божия дом, с крепка вяра и добросърдечие. Храмът е реновиран на стойност 399 308 лв., с финансиране по спечелен проект по Програмата за развитие на селските райони.

Снимки: Милен Бакалов

 

 

Снимки

Обновление на храм „Света Троица” в с. Голям изворОбновление на храм „Света Троица” в с. Голям изворОбновление на храм „Света Троица” в с. Голям изворОбновление на храм „Света Троица” в с. Голям изворОбновление на храм „Света Троица” в с. Голям изворОбновление на храм „Света Троица” в с. Голям изворОбновление на храм „Света Троица” в с. Голям изворОбновление на храм „Света Троица” в с. Голям изворОбновление на храм „Света Троица” в с. Голям изворОбновление на храм „Света Троица” в с. Голям изворОбновление на храм „Света Троица” в с. Голям изворОбновление на храм „Света Троица” в с. Голям извор
« предишна новинаследваща новина »