ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Свещеническо ръкоположение в Русе

30 ноември 2015 12:57, Русенска митрополия
Свещеническо ръкоположение в Русе

На 29 ноември 2015 г. Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум отслужи св. Литургия в храм "Св. архангел Михаил" - Русе.

По време на богослужението владиката ръкоположи в свещенически чин дякон Станимир Велчев, служител при Русенската митрополия. На архиерея съслужиха прот. Светослав Георгиев - председател на храма, свещ. Светослав Анчев - енорийски свещеник, и дяконите Валери Василев и Недялко Димитров.

В края на литургията митрополит Наум произнесе проповед и отправи отечески напътствия към свещ. Станимир за бъдещото му пастирско служение, след което бе извършен водосвет за здраве.

Снимки: Милен Бакалов

 

 

Снимки

Свещеническо ръкоположение в РусеСвещеническо ръкоположение в РусеСвещеническо ръкоположение в РусеСвещеническо ръкоположение в РусеСвещеническо ръкоположение в РусеСвещеническо ръкоположение в РусеСвещеническо ръкоположение в РусеСвещеническо ръкоположение в РусеСвещеническо ръкоположение в РусеСвещеническо ръкоположение в РусеСвещеническо ръкоположение в РусеСвещеническо ръкоположение в РусеСвещеническо ръкоположение в РусеСвещеническо ръкоположение в РусеСвещеническо ръкоположение в РусеСвещеническо ръкоположение в Русе
« предишна новинаследваща новина »