ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Тържество във връзка с 8 март

08 март 2010 09:48, Видинска митрополия
Г-н Иван Георгиев, председател на клуба

На 7 март в комплекс „Фанти-Г” се състоя тържество по случай 8 март, Международния ден на жената.

Тържеството бе организирано от Общинския културен клуб на пенсионера-гр. Видин.

С благословението на Негово Високопреосвещенство Видинския митрополит Дометиан на тържеството от името на светата митрополия бяха архимандрит Поликарп и архимандрит Евтимий.

От името на митрополит Дометиан бе произнесено приветствие към дамите на културния клуб по повод празника, както и към председателя на клуба г-н Иван Георгиев за любезната покана.

На тържеството от името на кмета на Община-Видин бе г-н Борислав Ванков, зам.-кмет на Община-Видин, който също поздрави празнуващите.

Г-н Иван Георгиев, председател на Културния клуб на пенсионера, поднесе по един скромен подарък на дамите от името на мъжкия колектив на клуба.

На празничната трапеза бяха разменени мисли за по-задълбочено сътрудничество и работа на клуба със светата Видинска митрополия.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: Димитър Колев

 

 

Снимки

Поздрав от г-н Ванков, зам.-кмет на Видинска общинаТържество във връзка с 8 мартАрхимандрит Поликарп - поздравАрхимандрит Поликарп - поздравАрхимандрит Поликарп - поздравТържество във връзка с 8 мартТържество във връзка с 8 мартТържество във връзка с 8 мартТържество във връзка с 8 март
« предишна новинаследваща новина »