ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА НА РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯ В НАВЕЧЕРИЕТО НА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

22 декември 2015 10:34, Русенска митрополия
БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА НА РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯ В НАВЕЧЕРИЕТО НА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

С благословението на Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум, на 21.12.2015 г. иконом Владимир Костадинов, председател на русенския храм „Св. Георги”, и дякон Венелин Попов посетиха социалните заведения за изоставени деца от семеен тип и приютите за бездомни хора, намиращи се в град Русе, за да поздравят техните обитатели с настъпващия празник Христово Рождество и да ги зарадват със скромно дарение от хранителни продукти. Духовниците бяха придружени от г-жа Милена Неделчева, началник отдел „Закрила на детето” - Русе, като навсякъде бяха приети с голяма радост, споделяйки с внимание и съпричастност тревогите и нуждите на хората в неравностойно положение.

За втора поредна година Русенската св. митрополия подпомага различни социални домове в навечерието на големите християнски празници, а наред с това се стреми целогодишно да съдейства за предоставянето на дарения от всякакво естество – социално-благотворителна инициатива на Църквата, каквато в Русенска епархия е съществувала до 1944 г., възстановена след избирането на нинездравстващия Русенски митрополит Наум.

Снимки: дякон Венелин Попов

 

 

Снимки

БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА НА РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯ В НАВЕЧЕРИЕТО НА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВОБЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА НА РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯ В НАВЕЧЕРИЕТО НА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВОБЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА НА РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯ В НАВЕЧЕРИЕТО НА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВОБЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА НА РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯ В НАВЕЧЕРИЕТО НА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВОБЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА НА РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯ В НАВЕЧЕРИЕТО НА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО
« предишна новинаследваща новина »