ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

УЧЕНИЦИ ОТ РУСЕНСКАТА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ОБЛЕКЛО ПОЗДРАВИХА МИТРОПОЛИТ НАУМ ЗА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

22 декември 2015 15:45, Русенска митрополия
УЧЕНИЦИ ОТ РУСЕНСКАТА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ОБЛЕКЛО ПОЗДРАВИХА МИТРОПОЛИТ НАУМ ЗА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

На 22.12.2015 г. ученици от Професионалната гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова” гостуваха на Русенския митрополит Наум, за да го поздравят с настъпващото Рождество Христово и да му поднесат символични дарове, ръчно изработени от тях по време на обучението им.

Архиереят посрещна с радост децата, придружавани от г-жа Диана Иванова – директор на учебното заведение, благодари им за вниманието и ги запозна накратко с историята на Русенската митрополия и значението на предстоящия светъл празник. Всички получиха от владиката лакомства и подаръци за благословение, с обещанието, че отново ще му гостуват при първа възможност.

Снимки: Милен Бакалов

 

 

Снимки

УЧЕНИЦИ ОТ РУСЕНСКАТА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ОБЛЕКЛО ПОЗДРАВИХА МИТРОПОЛИТ НАУМ ЗА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВОУЧЕНИЦИ ОТ РУСЕНСКАТА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ОБЛЕКЛО ПОЗДРАВИХА МИТРОПОЛИТ НАУМ ЗА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВОУЧЕНИЦИ ОТ РУСЕНСКАТА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ОБЛЕКЛО ПОЗДРАВИХА МИТРОПОЛИТ НАУМ ЗА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВОУЧЕНИЦИ ОТ РУСЕНСКАТА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ОБЛЕКЛО ПОЗДРАВИХА МИТРОПОЛИТ НАУМ ЗА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО
« предишна новинаследваща новина »