ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

РУСЕНСКИ УЧЕНИЦИ ЗАРАДВАХА МИТРОПОЛИТ НАУМ С ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА

24 декември 2015 12:59, Русенска митрополия
РУСЕНСКИ УЧЕНИЦИ ЗАРАДВАХА МИТРОПОЛИТ НАУМ С ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА

На 22.12.2015 г. Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум бе посетен от ученици от първи клас на Основно училище „Васил Априлов” – Русе, съпровождани от директора г-жа Гергана Григорова, учители и родители, които поздравиха владиката с празнична програма и с пожелания за здраве и успехи през новата година. Митрополит Наум благодари на децата за специалното внимание и ги зарадва със скромни коледни подаръци, а те от своя страна му разказаха за уроците научени в училище и какво знаят за празника Рождество Христово.

За втора поредна година Русенската митрополия откликва на желанието на деца и учители от русенските училища и детски градини да гостуват на митрополита в навечерието на големите християнски празници, за да получат благословение от архиерея и да му представят своите знания – традиция, възстановена в Русенска епархия след 70-годишно прекъсване.

Снимки: Милен Бакалов

 

 

Снимки

РУСЕНСКИ УЧЕНИЦИ ЗАРАДВАХА МИТРОПОЛИТ НАУМ С ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМАРУСЕНСКИ УЧЕНИЦИ ЗАРАДВАХА МИТРОПОЛИТ НАУМ С ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМАРУСЕНСКИ УЧЕНИЦИ ЗАРАДВАХА МИТРОПОЛИТ НАУМ С ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА
« предишна новинаследваща новина »