ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Десетки духовници и християни поздравиха митрополит Наум за именния му ден

24 декември 2015 13:21, Русенска митрополия
Десетки духовници и християни поздравиха митрополит Наум за именния му ден

На 23.12.2015 г. десетки духовници и миряни от Русе и Русенска епархия посетиха Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум, за да го поздравят с празника на св. Наум Охридски, с пожелания за здраве и все така усърдно и неуморно архипастирско служение на Христовия виноград.

Сред гостите на архиерея бяха Негово Преосвещенство Никополския католически епископ Петко Христов, отец Валтер от русенския католически храм, архиерейските наместници за Тутраканска и Разградска духовна околия, председателите на всички русенски храмове, духовници от епархията, представители на епархийските църковни хорове, г-н Станимир Станчев, зам.-областен управител на област Русе, г-н Димитър Райнов, началник на РИО-Русе, общинските съветници г-жа Мария Димитрова и г-жа Росица Георгиева, както и много други общественици и граждани.

Митрополит Наум благодари на всички за оказаното му внимание, като дари гостите си със скромни подаръци за спомен, а децата на всички свещенослужители получиха от владиката лакомства и други дарове за благословение.

Снимки: Милен Бакалов

 

 

Снимки

Десетки духовници и християни поздравиха митрополит Наум за именния му денДесетки духовници и християни поздравиха митрополит Наум за именния му ден
« предишна новинаследваща новина »