ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Свещеническо ръкоположение в Разград

28 декември 2015 08:03, Русенска митрополия
Свещеническо ръкоположение в Разград

На 26.12.2015 г. Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум отслужи св. Литургия в храм "Св. Николай" в гр. Разград по повод Рождественските празници. В богослужението взеха участие още ст. ик. Георги Георгиев, архиерейски наместник за Разградска духовна колия и председател на ЦН при храм "Св. Николай", свещ. Георги Михнев, енорийски свещеник при същия храм, дяконите Венелин Попов, Валери Василев, Недялко Димитров и Данчо Кьосев.

По време на литургията Негово Високопреосвещенство ръкоположи в свещенически сан дякон Венелин Попов от гр. Русе, наставлявайки го за ревностно служение на Христовия Виноград.

В края на службата деца и младежи от неделното училище в с. Хърсово, организирани от енорийския си свещеник Георги Михнев, представиха кратка празнична програма и поднесоха на владиката нарисувани от тях картини по повод Рождество Христово, а митрополит Наум раздаде подаръци на всички малчугани и ги благослови за здраве и успехи през новата година.

Снимки: Милен Бакалов

 

 

Снимки

Свещеническо ръкоположение в РазградСвещеническо ръкоположение в РазградСвещеническо ръкоположение в РазградСвещеническо ръкоположение в РазградСвещеническо ръкоположение в РазградСвещеническо ръкоположение в РазградСвещеническо ръкоположение в РазградСвещеническо ръкоположение в РазградСвещеническо ръкоположение в РазградСвещеническо ръкоположение в РазградСвещеническо ръкоположение в РазградСвещеническо ръкоположение в РазградСвещеническо ръкоположение в РазградСвещеническо ръкоположение в РазградСвещеническо ръкоположение в РазградСвещеническо ръкоположение в РазградСвещеническо ръкоположение в Разград
« предишна новинаследваща новина »