ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Благотворителен бал за Хаити във Видин

20 март 2010 00:04, Видинска митрополия
Благотворителен бал за Хаити във Видин

На 19 март в гр. Видин, в сградата на видинската художествена галерия „Никола Петров”, се състоя младежки благотворителен бал, посветен на жертвите на земетресението в Хаити.

Балът бе организиран от Интеракт - Видин, който обедини наедно ученици от Видин, държавни и обществени институции в общата идея и инициатива за подпомагане децата на Хаити.

На благотворителната среща присъстваха и Негово Високопреосвещенство Видински митрополит Дометиан и духовници от митрополията.

От името на Църквата, светата митрополия и лично от свое име митрополитът поздрави младежите от Интеракт за благородното начинание по организирането на това благотворително събитие и им пожела Бог да ги благослови и да им дарува крепко здраве и напредък във всяко благородно начинание.

На благотворителната вечер бяха представени различни инициативи, с които бе привлечено общественото внимание, което подбуди видинчани да отворят сърцата си за милосърдие в подкрепа на бедстващите деца в Хаити.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: монах Максим

 

 

Снимки

Благотворителен бал за Хаити във ВидинБлаготворителен бал за Хаити във ВидинБлаготворителен бал за Хаити във ВидинБлаготворителен бал за Хаити във ВидинБлаготворителен бал за Хаити във ВидинБлаготворителен бал за Хаити във ВидинБлаготворителен бал за Хаити във ВидинБлаготворителен бал за Хаити във ВидинБлаготворителен бал за Хаити във ВидинБлаготворителен бал за Хаити във ВидинБлаготворителен бал за Хаити във ВидинБлаготворителен бал за Хаити във ВидинБлаготворителен бал за Хаити във ВидинБлаготворителен бал за Хаити във ВидинБлаготворителен бал за Хаити във ВидинБлаготворителен бал за Хаити във ВидинБлаготворителен бал за Хаити във ВидинБлаготворителен бал за Хаити във ВидинБлаготворителен бал за Хаити във ВидинБлаготворителен бал за Хаити във Видин
« предишна новинаследваща новина »