ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

50-годишен юбилей на ЦДГ „Детелина” гр. Видин

23 март 2010 19:19, Видинска митрополия
Юбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. Видин

На 22 март на сцената на Драматичния театър на гр. Видин се състоя празничен юбилеен концерт по повод 50-ия рожден ден на ЦДГ „Детелина”, гр. Видин.

Празничната програма бе изцяло организирана от ръководството на градината.

Малките възпитаници на детското заведение изпълниха програма, чрез която показаха своя талант и зарадваха всички с прекрасни танци и песни.

Чрез представянето си те показаха, че детското сърце е чисто и неподправено и че наш дълг е да направим всичко по силите си, за да съхраним тази сърдечна красота, да дадем правилна насока на възпитанието им, за да може тази чистота да възраства и се утвърждава.

Гостите, родителите и децата на детската градина бяха поздравени от г-жа Златка Георгиева, директор на детското заведение.

На празничното честване, с благословението на Негово Високопреосвещенство Видинския митрополит Дометиан, за да поднесат поздрав и цветя бяха архимандрит Поликарп, председател на катедралния храм на Видин, и архимандрит Евтимий, духовен сътрудник на Видинска митрополия.

На тържеството присъстваха и представители от европейски и съседни нам страни, а именно: Белгия, Германия, Франция, Полша, Чехия, Румъния и Турция, които останаха удивени от прекрасната подготовка и изпълненията на децата от детския дом „Детелина”.

Тържеството завърши с много радост, балони и спускаща се на сцената огромна торта, много фойерверки и светлини.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: архимандрит Евтимий

 

 

Снимки

Юбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. ВидинЮбилеен празник на ЦДГ "Детелина", гр. Видин
« предишна новинаследваща новина »