ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Изложба от ЦСРИ гр. Видин

24 март 2010 12:06, Видинска митрополия
Изложба от ЦСРИ гр. Видин

На 24 март на първи етаж на МОЛ-Видин се състоя Изложба на изделия, изработени от деца и лица с увреждания от Центъра за социална рехабилитация и интеграция – гр. Видин.

С благословението на Негово Високопреосвещенство Видинския митрополит Дометиан гост на мероприятието бе Величкият епископ Сионий.

Преосвещеният епископ Сионий благодари на г-жа Е. Йосифова, началник на ЦСРИ за любезната покана, отправи поздравление и благословение към всички потрудили се за осъществяването на изложбата и призова Божието благословение да пребъдва над тях в сили и преуспяване.

Гости на тържеството бяха г-н Славчев, председател на Общинския съвет на Видин, г-н Ванков, зам.-кмет на Видин, както и родители и деца обучаващи се в рехабилитационния център.

Чрез изложбата бе показан на видинската общественост трудът на децата и лицата с увреждания, резултатите от който носят удовлетворение, утеха и реализация на хората с недъг, радост на техните близки и всички нас.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: архимандрит Евтимий

 

 

Снимки

Изложба от ЦСРИ гр. ВидинИзложба от ЦСРИ гр. ВидинИзложба от ЦСРИ гр. ВидинИзложба от ЦСРИ гр. ВидинИзложба от ЦСРИ гр. ВидинИзложба от ЦСРИ гр. ВидинИзложба от ЦСРИ гр. ВидинИзложба от ЦСРИ гр. ВидинИзложба от ЦСРИ гр. ВидинИзложба от ЦСРИ гр. ВидинИзложба от ЦСРИ гр. ВидинИзложба от ЦСРИ гр. ВидинИзложба от ЦСРИ гр. ВидинИзложба от ЦСРИ гр. ВидинИзложба от ЦСРИ гр. ВидинИзложба от ЦСРИ гр. ВидинИзложба от ЦСРИ гр. ВидинИзложба от ЦСРИ гр. ВидинИзложба от ЦСРИ гр. Видин
« предишна новинаследваща новина »