ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Архиерейско благословение за жителите на с. Сеячи

03 април 2016 14:26, Русенска митрополия
Архиерейско благословение за житлите на с. Сеячи

На 02.04.2016 г. Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум посети кв. "Сеячи" в гр. Попово, където отслужи св. Литургия в старинния храм "Св. Димитър". В началото на св. Литургия владиката извърши пострижение на четец. На архиерея съслужиха: ик. Валентин Лазаров - архиерейски наместник за Поповска духовна околия, свещ. Йордан Калчев, енор. свещеник в кв. "Сеячи"

и дякон Валери Василев, а песнопенията на клира се изпълняваха от дякон Недялко Димитров и Милен Бакалов. В края на богослужението митрополит Наум произнесе проповед, като изтъкна трудолюбието и добродетелността на местното население, което с жива вяра и преданост се грижи за своя благолепен храм.

Снимки: Милен Бакалов

 

 

Снимки

Архиерейско благословение за житлите на с. СеячиАрхиерейско благословение за житлите на с. СеячиАрхиерейско благословение за житлите на с. СеячиАрхиерейско благословение за житлите на с. СеячиАрхиерейско благословение за житлите на с. СеячиАрхиерейско благословение за житлите на с. СеячиАрхиерейско благословение за житлите на с. СеячиАрхиерейско благословение за житлите на с. СеячиАрхиерейско благословение за житлите на с. Сеячи
« предишна новинаследваща новина »