ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Празник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. Видин

26 март 2010 13:36, Видинска митрополия
Празник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. Видин

На 26 март в Детска градина „Радост” № 10 в гр. Видин се състоя празник по случай големите християнски празници Лазаровден и Цветница.

Най-голямата детска група в градината бе подготвила програма, която пресъздаде народния обичай по лазаруването, както и музикална програма с пролетен репертоар, с която зарадваха своите родители и гости.

На празника на детската градина гост бе и архимандрит Поликарп, председател на катедралния храм „Св. вмчк Димитър Солунски” във Видин.

Децата чрез своите прекрасни изпълнения показаха, че националният дух не е угаснал, а има хора, които го разпалват, като учат младото поколение да спазва, тачи и поддържа традициите на българския народ, учи ги на вяра и любов към Бога и Църквата.

На децата отец Поликарп раздаде по една иконка, благослови ги и им пожела да бъдат послушни и добри деца и християнчета.

Текст и снимки: архимандрит Поликарп

 

 

Снимки

Празник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. ВидинПразник за Лазаровден в Детска градина № 10 гр. Видин
« предишна новинаследваща новина »