ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Великденско тържество на децата с увреждания в гр. Видин

31 март 2010 14:32, Видинска митрополия
Великденско тържество на децата с увреждания в гр. Видин

На 31 март в Дневния център за деца с увреждания в гр. Видин се състоя тържество по случай Възкресението на Господ Иисус Христос.

Децата от Дневния център заедно със своите учителки и възпитателки бяха подготвили празнична програма - музика, песни и рецитали, която бе изпълнена с великденско настроение, радост и усмивки.

По покана на директора, учителския колектив и децата, скъп гост на тържеството като представител на Видинска митрополия бе архимандрит Поликарп, председател на катедралния храм на Видин.

На отец Поликарп бе предоставена възможността да открие тържеството и да поздрави събралите се гости, учители, деца и младежи. Архимандрит Поликарп благодари за любезната покана и пожела на всички с радост и чистота да посрещнат славното Христово Възкресение.

Гост на тържеството бе г-н Борислав Ванков, зам.- кмет на Видинска община, както и много представители на различни държавни, учебни и социални учреждения във Видин.

След тържествената програма архимандрит Поликарп и монах Максим раздадоха на децата от Дневния център детски библии и иконки за спомен, благословение и духовна утеха.

От своя страна, децата от центъра раздадоха на всички гости скромни великденски подаръци.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: монах Максим

 

 

Снимки

Великденско тържество на децата с увреждания в гр. ВидинВеликденско тържество на децата с увреждания в гр. ВидинВеликденско тържество на децата с увреждания в гр. ВидинВеликденско тържество на децата с увреждания в гр. ВидинВеликденско тържество на децата с увреждания в гр. ВидинВеликденско тържество на децата с увреждания в гр. ВидинВеликденско тържество на децата с увреждания в гр. ВидинВеликденско тържество на децата с увреждания в гр. ВидинВеликденско тържество на децата с увреждания в гр. ВидинВеликденско тържество на децата с увреждания в гр. ВидинВеликденско тържество на децата с увреждания в гр. ВидинВеликденско тържество на децата с увреждания в гр. ВидинВеликденско тържество на децата с увреждания в гр. ВидинВеликденско тържество на децата с увреждания в гр. Видин
« предишна новинаследваща новина »