ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Митрополит Наум бе специален гост на тържествената церемония по присъждане званието "Почетен гражданин" на Русе

07 май 2016 17:03, Русенска митрополия
МИТРОПОЛИТ НАУМ БЕ СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА ТЪРЖЕСТВЕНАТА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ПРИСЪЖДАНЕ ЗВАНИЕТО „ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН” НА РУСЕ

На 5 май 2016 г. Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум бе специален гост на церемонията по присъждане званието "Почетен гражданин” на Русе, състояла се в голямата зала на Доходното здание. Владиката бе посрещнат на стълбището пред сградата от г-н Пламен Стоилов, кмет на Община Русе, г-н Христо Белоев, председател на Общинския съвет – Русе и г-н Божидар Йотов, бивш кмет на Русе.

По решение на Общинския съвет – Русе, званието бе присъдено посмъртно на писателя и публицист Змей Горянин (Светозар Димитров), на ген. Ваньо Танов, посмъртно, на архитект Танко Серафимов, посмъртно, на бизнесмена Пламен Бобоков, на треньора Георги Ачев, на директора на Русенската опера Найден Тодоров, и на треньора по художествена гимнастика Нешка Робева.

 

 

Снимки

МИТРОПОЛИТ НАУМ БЕ СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА ТЪРЖЕСТВЕНАТА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ПРИСЪЖДАНЕ ЗВАНИЕТО „ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН” НА РУСЕМИТРОПОЛИТ НАУМ БЕ СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА ТЪРЖЕСТВЕНАТА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ПРИСЪЖДАНЕ ЗВАНИЕТО „ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН” НА РУСЕМИТРОПОЛИТ НАУМ БЕ СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА ТЪРЖЕСТВЕНАТА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ПРИСЪЖДАНЕ ЗВАНИЕТО „ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН” НА РУСЕМИТРОПОЛИТ НАУМ БЕ СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА ТЪРЖЕСТВЕНАТА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ПРИСЪЖДАНЕ ЗВАНИЕТО „ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН” НА РУСЕМИТРОПОЛИТ НАУМ БЕ СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА ТЪРЖЕСТВЕНАТА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ПРИСЪЖДАНЕ ЗВАНИЕТО „ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН” НА РУСЕМИТРОПОЛИТ НАУМ БЕ СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА ТЪРЖЕСТВЕНАТА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ПРИСЪЖДАНЕ ЗВАНИЕТО „ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН” НА РУСЕМИТРОПОЛИТ НАУМ БЕ СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА ТЪРЖЕСТВЕНАТА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ПРИСЪЖДАНЕ ЗВАНИЕТО „ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН” НА РУСЕМИТРОПОЛИТ НАУМ БЕ СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА ТЪРЖЕСТВЕНАТА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ПРИСЪЖДАНЕ ЗВАНИЕТО „ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН” НА РУСЕ
« предишна новинаследваща новина »