ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Архиерейска света литургия с офикии на Томина неделя в гр. Варна

08 май 2016 21:50, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Архиерейска света литургия с офикии на Томина неделя в гр. Варна

На 8 май 2016 г. (Томина Неделя) в Катедрален храм-паметник "Успение Богородично" гр. Варна бе отслужена света Литургия от Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан.

Празничното богослужение бе украсено от хора на катедрален храм "Св. Неделя" - гр. София.

В съслужение с кириарха бяха ст. ик. Мина Минчев - председател на църковното настоятелство на софийския катедрален храм, ик. Димитър Стоев - протосингел на Варненска митрополия и председател на църковното настоятелство при катедрален храм-паметник "Успение Богородично", прот. Пламен Коларов, свещ. Давид Давидов и дякон Любомир Георгиев.

По време на светата Литургия с офикия "ставрофорен свещеноиконом" бе отличен ик. Димитър Стоев и с офикия "свещеноиконом" - прот. Пламен Коларов.

В края на службата ст. ик Мина Минчев и прот. Георги Великов получиха от митрополит Йоан в дар нагръдни кръстове.

 

 

Снимки

Архиерейска света литургия с офикии на Томина неделя в гр. ВарнаАрхиерейска света литургия с офикии на Томина неделя в гр. ВарнаАрхиерейска света литургия с офикии на Томина неделя в гр. ВарнаАрхиерейска света литургия с офикии на Томина неделя в гр. ВарнаАрхиерейска света литургия с офикии на Томина неделя в гр. ВарнаАрхиерейска света литургия с офикии на Томина неделя в гр. ВарнаАрхиерейска света литургия с офикии на Томина неделя в гр. ВарнаАрхиерейска света литургия с офикии на Томина неделя в гр. ВарнаАрхиерейска света литургия с офикии на Томина неделя в гр. ВарнаАрхиерейска света литургия с офикии на Томина неделя в гр. ВарнаАрхиерейска света литургия с офикии на Томина неделя в гр. Варна
« предишна новинаследваща новина »