ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Областно награждаване на деца участвали в конкурса „Бог е любов”

05 юни 2016 00:10, Неврокопска митрополия
Областно награждаване на деца участвали в конкурса „Бог е любов”

За поредна година Негово Високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим награди децата от Неврокопска епархия, участвали в националния конкурс „Бог е любов”. Награждаването се проведе в Митрополитския дом в Благоевград на 4 юни. Деца от всички краища на епархията пристигнаха заедно със свои учители и родители, за да получат лично поздравленията от митрополита. Срещата организираха г-жа Текерска от РИО Благоевград и екип на Православния център на Неврокопска св. митрополия.

Специално за награждаването изложба от свои икони показаха учениците от курса по иконопис към Православния център в Благоевград и деца от курса „Православна култура” представиха табла с православни орнаменти, изработвани в часовете, организирани от Общински младежки дом.

Тази година сертификати и подаръци получиха всички деца, участвали в конкурса, те са и първите, които получиха първи брой на младежкия вестник „Кандилце” с материали на деца от православния журналистически клуб със същото име към Православния център.

 

 

Снимки

Областно награждаване на деца участвали в конкурса „Бог е любов”Областно награждаване на деца участвали в конкурса „Бог е любов”Областно награждаване на деца участвали в конкурса „Бог е любов”Областно награждаване на деца участвали в конкурса „Бог е любов”Областно награждаване на деца участвали в конкурса „Бог е любов”Областно награждаване на деца участвали в конкурса „Бог е любов”Областно награждаване на деца участвали в конкурса „Бог е любов”Областно награждаване на деца участвали в конкурса „Бог е любов”Областно награждаване на деца участвали в конкурса „Бог е любов”Областно награждаване на деца участвали в конкурса „Бог е любов”Областно награждаване на деца участвали в конкурса „Бог е любов”Областно награждаване на деца участвали в конкурса „Бог е любов”Областно награждаване на деца участвали в конкурса „Бог е любов”Областно награждаване на деца участвали в конкурса „Бог е любов”Областно награждаване на деца участвали в конкурса „Бог е любов”Областно награждаване на деца участвали в конкурса „Бог е любов”Областно награждаване на деца участвали в конкурса „Бог е любов”Областно награждаване на деца участвали в конкурса „Бог е любов”Областно награждаване на деца участвали в конкурса „Бог е любов”
« предишна новинаследваща новина »