ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Митрополит Неофит взе участие в празника на гр. Гюргево

27 април 2010 08:42, Русенска митрополия
Митрополит Неофит взе участие в празника на гр. Гюргево

На 23 април, когато Румънската православна църква отбелязва паметта на св. великомъченик Георги Победоносец, Негово Високопреосвещенство Русенският митрополит Неофит взе участие в св. Литургия в епископската катедрала в гр. Гюргево. Тя беше отслужена от Негово Блаженство Румънския патриарх Даниил в съслужение с Гюргевския епископ Амвросий и други архиереи на Румънската православна църква, много свещеници и дякони.

Преди Литургията патриарх Даниил преосвети след основен ремонт и реставрация катедралния храм, който вече ще носи името “Успение Богородично и св. великомъченик Георги”.

 

 

Снимки

Митрополит Неофит взе участие в празника на гр. ГюргевоМитрополит Неофит взе участие в празника на гр. ГюргевоМитрополит Неофит взе участие в празника на гр. ГюргевоМитрополит Неофит взе участие в празника на гр. ГюргевоМитрополит Неофит взе участие в празника на гр. ГюргевоМитрополит Неофит взе участие в празника на гр. ГюргевоМитрополит Неофит взе участие в празника на гр. ГюргевоМитрополит Неофит взе участие в празника на гр. ГюргевоМитрополит Неофит взе участие в празника на гр. ГюргевоМитрополит Неофит взе участие в празника на гр. ГюргевоМитрополит Неофит взе участие в празника на гр. ГюргевоМитрополит Неофит взе участие в празника на гр. ГюргевоМитрополит Неофит взе участие в празника на гр. ГюргевоМитрополит Неофит взе участие в празника на гр. ГюргевоМитрополит Неофит взе участие в празника на гр. ГюргевоМитрополит Неофит взе участие в празника на гр. Гюргево
« предишна новинаследваща новина »