ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

С магията на танца

05 май 2010 12:58, Видинска митрополия
С магията на танца

На 4 май в сградата на Драматичния театър на гр. Видин се състоя пролетен концерт в изпълнение на Джаз-състав „Фейм” и школа за джаз-танци към Народно читалище „Цвят”, гр. Видин.

Пролетният концерт е традиционна изява на възпитаници на школата от Джаз-състав „Фейм” и малчуганите от джаз-танци към читалище „Цвят - 1870”, гр. Видин.

Публиката бе зарадвана, впечатлена и изненадана с прекрасни танци, повечето от които бяха ново попълнение в художествения репертоар на читалищната школа.

Джаз-състав „Фейм” и школата за джаз-танци мъдро и професионално се ръководи от г-жа Татяна Рачева, преподавател, ръководител, хореограф и постановчик на съставите.

За да почетат пролетния празник на читалище „Цвят” с духовно присъствие, благословение и поздрав, тук бяха архимандрит Поликарп, монах Максим и деца, духовни чеда на катедралния храм.

От името на видинското духовенство бяха поднесени цветя и поздравление.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: монах Максим

 

 

Снимки

С магията на танцаС магията на танцаС магията на танцаС магията на танцаС магията на танцаС магията на танцаС магията на танцаС магията на танцаС магията на танцаС магията на танцаС магията на танцаС магията на танцаС магията на танцаС магията на танцаС магията на танцаС магията на танцаС магията на танца
« предишна новинаследваща новина »