ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Покана за благотворителност

09 декември 2016 11:37, Софийска митрополия
Коледно тържество

Софийска митрополия, Църковното настоятелство на храм „Св. Мчца Параскева” – гр. София и Фондация „Дарби”, Ви канят на Благотворителен Рождествен концерт „От деца за деца”, организиран за децата и младежите от дванадесет Центъра за настаняване от семеен тип в страната, и ще се проведе за десети път.

В инициативата ни всяка година взимат участие с дарения ученици от „Дарби колидж”, „Евростандарт”, Езиков център „Дарби”, „Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография”, други столични училища, както и представители на бизнес кръгове, разбрали най-главното - коледният подарък е повече от дар – той е израз на любов и съпричастност. Целта е да превърнем концерта в истински празник за децата и младежите от центровете за настаняване, да им поднесем подаръци, да обединим усилия за набиране на средства за тяхното обучение по пеене, пластика, декорация и рисуване.

ПОДКРЕПЕТЕ НАШАТА ИНИЦИАТИВА –

НАПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ЗА ДЕЦАТА И МЛАДЕЖИТЕ ОТ ЦЕНТРОВЕТЕ ЗА НАСТАНЯВАНЕ ОТ СЕМЕЕН ТИП:

ЦНСТ 1 и 2 в с. Дрен, за деца и младежи без увреждания; ЦНСТ 1 / ЦНСТ 2 / ЦНСТ 3 – гр. Ловеч, за деца и младежи без увреждания; ЦНСТ 4/ ЦНСТ 5/ ЦНСТ 6 – гр. Ловеч, за деца и младежи с увреждания; ЦНСТ „Здравец” и ЦНСТ „Зорница” – гр. Луковит, за деца и младежи с увреждания; Защитено жилище – гр. Луковит, за лица с увреждания; Дневен център за деца с физически увреждания – гр. Луковит

В ПРОГРАМАТА:

Поздравления от Хор „Бодра смяна”, Хорът на НГДЕК „Константин Кирил Философ”, Детска вокална група към ДГ 146 „Звездица” – Район Кремиковци, група към ЦНСТ за деца и младежи –Община Ловеч, група към ЦНСТ 1 и 2 в с. Дрен, деца от „Православен детско-юношески културно – просветен център” при Катедрален храм „Света Неделя”.

Сметка на Фондацията, по която целево ще се набират средства за децата:

IBAN BG26BPBI79401070657101, BIC BPBIBGSF в лева - Пощенска банка.

Можете да дарите средства и по време на концерта в храма, в специално поставена кутия за дарения.

 

 

« предишна новинаследваща новина »