ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Освещаване на „АлфаМед“ Хоспис Търговище

16 януари 2017 20:15, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Освещаване на „АлфаМед“ Хоспис Търговище

С благословението на Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан, бе отслужен водосвет за освещаване на новооткритото лечебно заведение „АлфаМед“ Хоспис, намиращ се в град Търговище.

Заведението е специализирано в грижата за възрастни хора и за нуждаещите се от хоспис услуги. Хосписът е разделен на три групи според възможностите и нуждите на възрастните. В територията на „АлфаМед“ Търговище се помещава Дом за стари хора, както и Дневен център, където пациенти и потребители получават необходимите им високоспециализирани грижи.

Молебенът бе отслужен от ставрофорен иконом Цветан Флоров, който преподаде благословението и благопожеланията на Негово Високопреосвещенство към ръководството и служителите на лечебното заведение имащи особената отговорност в грижата към болните.

 

 

Снимки

Освещаване на „АлфаМед“ Хоспис ТърговищеОсвещаване на „АлфаМед“ Хоспис ТърговищеОсвещаване на „АлфаМед“ Хоспис ТърговищеОсвещаване на „АлфаМед“ Хоспис ТърговищеОсвещаване на „АлфаМед“ Хоспис ТърговищеОсвещаване на „АлфаМед“ Хоспис ТърговищеОсвещаване на „АлфаМед“ Хоспис ТърговищеОсвещаване на „АлфаМед“ Хоспис ТърговищеОсвещаване на „АлфаМед“ Хоспис ТърговищеОсвещаване на „АлфаМед“ Хоспис Търговище
« предишна новинаследваща новина »