ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Електронната страница на манастира „Св. Константин и Елена” навърши 1 година

14 май 2010 23:24, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Манастирът „Св. Константин и Елена”

По повод предстоящия храмов празник на епархийския манастир „Св. Константин и Елена” и първата годишнина на електронната му страница (www.varnamonastery.bg), читателите вече ще бъдат зарадвани и с подобрената и обновена версия.

За тази първа година, „пропълзяхме и проходихме” измежду милионите ел. страници в Интернет. „Срещнахме” се над 5 000 пъти с Вас - нашите почитатели. Такива имаме в цял свят – от Toкио (Япония) на изток до Катандува (Бразилия) и Квебек (САЩ) на запад, от Raisio (Финландия) на север до Лагос (Нигерия) и Сидни (Австралия) на юг и т. н. Мнозина научиха за нас и ни звъняха по телефон, или ни пишеха на електронната ни поща. Други дойдоха на място и се помолиха за света, за народа си, за близките и себе си. Взеха си от водата, извираща под св. престол и продължиха по Пътя си към Вечността!

Повод за особена радост са и тези, които се връщат и благодарят на Бога! След преживян прелом – вътрешна духовна промяна, усещане на милващата Божия десница, разрешаване на житейска дилема или излекуване от тежко заболяване. Увеличават се случаите на Божията милост и затова манастирското братство отложи издаването на книжката със записаните чудесни събития – с идея догодина да се включат и опишат още нови такива.

За кратко време електронната ни страница стана един от 10-те най-четени сред останалите български сайтове с православна тематика. (Източник: www.pravoslavnoto-hristianstvo.com). Нещо, за което ние благодарим на всички вас, защото „там където са събрани двама или трима в Мое име, там съм и Аз”, ни казва Господ от св. Евангелие! Ние заедно – обединени с вярата ни във Възкръсналия Богочовек Иисус Христос и следвайки заповедите Му – сме Църквата Христова.

 

 

 

« предишна новинаследваща новина »