ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Излезе от печат брой 4 на "Църковен вестник"

22 февруари 2017 12:50, Българска Патриаршия
Излезе от печат брой 4 на "Църковен вестник"

Излезе от печат брой 4 на официоза на БПЦ-БП "Църковен вестник". В новия брой на вестника ще може да прочетете за провелата се наскоро конференция, посветена на св. Атанасий Велики - "Св. Атанасий, Сердика и късната античност". В конференцията се включиха преподаватели от Богословския факултет на СУ "Св. Климент Охридски". От страна на БПЦ участие взе Белоградчишкият епископ Поликарп, викарий на Видинския митрополит.

В броя може да прочетете също и беседа за това как да се молим за покойните ни близки. А за това, че животът ни е кратък и да бързаме да правим добро, ще може да видите в интервюто с архим. Гервасий. В рубриката "Амвон" пък ще може да прочетете словото за добрия отговор на свещ. Владимир Дойчев. В този брой на "Църковен вестник", ще прочетете и подробно за живота на свещеномъченик Йоан Помер, архиепископ на Рига и Латвия (1876-1934). Това и още в новия брой на "Църковен вестник".

"Църковен вестник" се разпространява в православните храмове и в църковните магазини, както и чрез абонамент.

Цена на един брой - 0,70 лв.

Цената за годишен абонамент за 2017 г. е 30 лв.

Абонирането се извършва на адреса на издателството: София 1000; ул. "Оборище" №4; Синодално издателство; МОЛ Танка Тончева Христова, или на e-mail: sinizdat@gmail.com с точно упоменаване на адреса на получателя. Средствата се превеждат по пощата или по банкова сметка: УниКредит Булбанк - София; IBAN BG97UNCR96601018147018; BIC код: UNCRBGSF

 

 

« предишна новинаследваща новина »