ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Малко повечерие с целия канон на свети Андрей Критски в град Варна

29 март 2017 21:00, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Малко повечерие с целия канон на свети Андрей Критски

На 29 март 2017 г., в сряда на Петата седмица от Великия пост, бе прочетен Покайният канон на свети Андрей Критски в митрополитски катедрален храм "Успение Богородично".

С благословението на Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан, ст. ик. Димитър Стоев – протосингел на Варненска и Великопреславска света митрополия и предстоятел на храма, даде начало на четенето. Богослужението бе съборно и в него взеха участие духовници от града и епархията.

Снимки: Екип на Варненска и Великопреславска света митрополия

 

 

Снимки

Малко повечерие с целия канон на свети Андрей КритскиМалко повечерие с целия канон на свети Андрей КритскиМалко повечерие с целия канон на свети Андрей КритскиМалко повечерие с целия канон на свети Андрей КритскиМалко повечерие с целия канон на свети Андрей КритскиМалко повечерие с целия канон на свети Андрей КритскиМалко повечерие с целия канон на свети Андрей КритскиМалко повечерие с целия канон на свети Андрей КритскиМалко повечерие с целия канон на свети Андрей КритскиМалко повечерие с целия канон на свети Андрей КритскиМалко повечерие с целия канон на свети Андрей КритскиМалко повечерие с целия канон на свети Андрей Критски
« предишна новинаследваща новина »