ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Василиева света Литургия в храм „Св. цар Борис-Михаил“ в град Плиска

03 април 2017 14:09, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Василиева Света Литургия в храм „Св. цар Борис-Михаил“ в град Плиска

На 2 април, с благословението на Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан, свещеник Стефан Николов съучаства песенно в богослужението. Иконом Андрей Стефанов, предстоятел на храма, отслужи светата Литургия в съслужение с дякон Любомир Георгиев – секретар на Варненска и Великопреславска света митрополия.

След отпуста ик. Андрей преподаде архипастирското благословение на Негово Високопреосвещенство и обърна внимание на Божията милост към нас. На дара Божий към нас в Тялото и Кръвта Христови, чрез който дар се богоуподобяваме и който ни дава сила, която ни укрепява.

Снимки: Варненска и Великопреславска света митрополия

 

 

Снимки

Василиева Света Литургия в храм „Св. цар Борис-Михаил“ в град ПлискаВасилиева Света Литургия в храм „Св. цар Борис-Михаил“ в град ПлискаВасилиева Света Литургия в храм „Св. цар Борис-Михаил“ в град ПлискаВасилиева Света Литургия в храм „Св. цар Борис-Михаил“ в град ПлискаВасилиева Света Литургия в храм „Св. цар Борис-Михаил“ в град ПлискаВасилиева Света Литургия в храм „Св. цар Борис-Михаил“ в град ПлискаВасилиева Света Литургия в храм „Св. цар Борис-Михаил“ в град ПлискаВасилиева Света Литургия в храм „Св. цар Борис-Михаил“ в град ПлискаВасилиева Света Литургия в храм „Св. цар Борис-Михаил“ в град ПлискаВасилиева Света Литургия в храм „Св. цар Борис-Михаил“ в град ПлискаВасилиева Света Литургия в храм „Св. цар Борис-Михаил“ в град ПлискаВасилиева Света Литургия в храм „Св. цар Борис-Михаил“ в град ПлискаВасилиева Света Литургия в храм „Св. цар Борис-Михаил“ в град ПлискаВасилиева Света Литургия в храм „Св. цар Борис-Михаил“ в град ПлискаВасилиева Света Литургия в храм „Св. цар Борис-Михаил“ в град Плиска
« предишна новинаследваща новина »