ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Четене на 12-те Евангелия в катедрален храм "Успение Богородично"

13 април 2017 23:50, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Последование на светите и спасителни страдания на Господа нашего Иисуса Христа

На 13 април, според указанието на Типика, на свечеряване бе отслужено Последование на светите и спасителни страдания на Господа нашего Иисуса Христа от Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан.

В благолепното и състрадателно богослужение съслужи храмовото духовенство, а молитвено – голям брой миряни.

Дванадесетте Евангелия обхващат последните събития от земния живот на Спасителя. От прощалната Му беседа с апостолите, до Неговото погребение.

Снимки: Екип на Варненска и Великопреславска света митрополия

 

 

Снимки

Последование на светите и спасителни страдания на Господа нашего Иисуса ХристаПоследование на светите и спасителни страдания на Господа нашего Иисуса ХристаПоследование на светите и спасителни страдания на Господа нашего Иисуса ХристаПоследование на светите и спасителни страдания на Господа нашего Иисуса ХристаПоследование на светите и спасителни страдания на Господа нашего Иисуса ХристаПоследование на светите и спасителни страдания на Господа нашего Иисуса ХристаПоследование на светите и спасителни страдания на Господа нашего Иисуса ХристаПоследование на светите и спасителни страдания на Господа нашего Иисуса ХристаПоследование на светите и спасителни страдания на Господа нашего Иисуса ХристаПоследование на светите и спасителни страдания на Господа нашего Иисуса Христа
« предишна новинаследваща новина »