ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Опело Христово в катедралния храм на Варна

15 април 2017 08:46, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Опело Христово в катедралния храм на Варна

На 14 април, Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит Йоан отслужи последованието Опело Христово в митрополитския катедрален храм "Успение Богородично".

В богослужението съучаства храмовото духовенство. Молитвено участваха голям брой християни, сред които бе Командирът на Военноморските сили Контраадмирал Митко Петев.

След изпяването на девета песен на канона започна Опело Христово. Песнопенията бяха изпети в единомислие начело с Негово Високопреосвещенство.

След това със светата Плащеница бе извършено литийно шествие около храма.

Снимки: Екип на Варненска и Великопреславска света митрополия

 

 

Снимки

Опело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на ВарнаОпело Христово в катедралния храм на Варна
« предишна новинаследваща новина »