ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Благородно дело на децата от детска градина „Радост”, гр. Видин

31 май 2010 10:31, Видинска митрополия
Благородно дело на децата от детска градина „Радост”, гр. Видин

На 31 май в двора на катедралния храм „Св. вмчк Димитър Солунски”, гр. Видин, завършващата подготвителна група от Целодневна детска градина „Радост” № 10 за спомен и благословение Божие посадиха дърво - ясен.

Преди да бъде посадено дървото, в изкопаната за целта яма бе поставена и капсула с детско послание, детски мечти, които да останат за спомен на поколенията и да бъдат децата винаги благославяни в своите мечти и добри намерения в живота от Бога.

Децата с голяма радост посадиха дървото, което бе благословено от Негово Високопреподобие архимандрит Поликарп, председател на храма, който ги поздрави и им раздаде с благословение и напътствие по една икона за спомен от това мирно и благородно събитие.

Инициативата е насочена и в изграждането на децата като пазители и радетели за облагородяването на нашата родина, която е част от Божието творение, за което Бог е наредил на човека да се грижи и да го пази.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: архимандрит Евтимий

 

 

Снимки

Благородно дело на децата от детска градина „Радост”, гр. ВидинБлагородно дело на децата от детска градина „Радост”, гр. ВидинБлагородно дело на децата от детска градина „Радост”, гр. ВидинБлагородно дело на децата от детска градина „Радост”, гр. ВидинБлагородно дело на децата от детска градина „Радост”, гр. ВидинБлагородно дело на децата от детска градина „Радост”, гр. ВидинБлагородно дело на децата от детска градина „Радост”, гр. ВидинБлагородно дело на децата от детска градина „Радост”, гр. ВидинБлагородно дело на децата от детска градина „Радост”, гр. ВидинБлагородно дело на децата от детска градина „Радост”, гр. ВидинБлагородно дело на децата от детска градина „Радост”, гр. ВидинБлагородно дело на децата от детска градина „Радост”, гр. ВидинБлагородно дело на децата от детска градина „Радост”, гр. Видин
« предишна новинаследваща новина »