ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС до Ловчанския митр. Гавриил от Янка Такева - председател на СБУ

15 май 2017 11:25, Българска Патриаршия
Г-жа Янка Такева - председател на СБУ

Уважаеми читатели, по-долу публикуваме официалния поздравителен адрес от председателя на Синдиката на българските учители г-жа Янка Такева до ръководителя на Културно-просветния отдел при Св. Синод на БПЦ-БП Негово Високопреосвещенство Ловчанския митрополит Гавриил във връзка с проведения финал на Националния конкурс "Възкресение Христово" - 2017.

 

СИНДИКАТ НА БЪЛГАРСКИТЕ УЧИТЕЛИ

ИЗПЪЛНИТЕЛЕН КОМИТЕТ

 

ДО НЕГОВО ВИСОКОПРЕОСВЕЩЕНСТВО ЛОВЧАНСКИ МИТРОПОЛИТ ГАВРИИЛ

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КУЛТУРНО-ПРОСВЕТНИЯ ОТДЕЛ ПРИ СВ. СИНОД НА БПЦ-БП

 

Ваше Високопреосвещенство,

Сърдечно Ви благодаря за поканата да бъда гост на тържественото награждаване - финал на организирания от Св. Синод на БПЦ-БП Национален конкурс "Възкресение Христово" - 2017 г. Споделям заедно с Вас одухотвореното тържество на светлата инициатива, която успяхте да утвърдите в годините и която мотивира и вдъхновява много деца и ученици от цялата страна и от чужбина да творят и с духовен заряд да изживеят Великден - Празника на празниците.

Великолепните детски творби доказват, че са живи и силни надеждата и любовта, които православната вяра вдъхва на всеки човек.

Поздравявам най-сърдечно всички участници и победителите в това благородно състезание в чест на Възкресение Христово, всички учители и родители, съпричастни към духовните изяви на своите талантливи ученици и деца. Вярвам, че те винаги ще пазят доброто в сърцата и делата си!

Ваше Високопреосвещенство,

Вие винаги ще имате моята лична подкрепа и тази на СБУ в обединяването на усилията ни за духовно-нравственото възпитание на българските деца.

С УВАЖЕНИЕ,

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СБУ:

д.ик.н. ЯНКА ТАКЕВА

 

 

« предишна новинаследваща новина »