ЛЕСТВИЦА

За старостта

За старостта

Църковен вестник
Електронното “домашно огнище”

Електронното “домашно огнище”

Александра Карамихалева
С расо в глобализирания град

С расо в глобализирания град

Свещ. Ангел ВЕЛИЧКОВ
Клеветата

Клеветата

Мартин Николов
Иконите на Божията Майка

Иконите на Божията Майка

Митр. Антоний СУРОЖКИ
 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС до Ловчанския митр. Гавриил от Янка Такева - председател на СБУ

15 май 2017 11:25, Българска Патриаршия
Г-жа Янка Такева - председател на СБУ

Уважаеми читатели, по-долу публикуваме официалния поздравителен адрес от председателя на Синдиката на българските учители г-жа Янка Такева до ръководителя на Културно-просветния отдел при Св. Синод на БПЦ-БП Негово Високопреосвещенство Ловчанския митрополит Гавриил във връзка с проведения финал на Националния конкурс "Възкресение Христово" - 2017.

 

СИНДИКАТ НА БЪЛГАРСКИТЕ УЧИТЕЛИ

ИЗПЪЛНИТЕЛЕН КОМИТЕТ

 

ДО НЕГОВО ВИСОКОПРЕОСВЕЩЕНСТВО ЛОВЧАНСКИ МИТРОПОЛИТ ГАВРИИЛ

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КУЛТУРНО-ПРОСВЕТНИЯ ОТДЕЛ ПРИ СВ. СИНОД НА БПЦ-БП

 

Ваше Високопреосвещенство,

Сърдечно Ви благодаря за поканата да бъда гост на тържественото награждаване - финал на организирания от Св. Синод на БПЦ-БП Национален конкурс "Възкресение Христово" - 2017 г. Споделям заедно с Вас одухотвореното тържество на светлата инициатива, която успяхте да утвърдите в годините и която мотивира и вдъхновява много деца и ученици от цялата страна и от чужбина да творят и с духовен заряд да изживеят Великден - Празника на празниците.

Великолепните детски творби доказват, че са живи и силни надеждата и любовта, които православната вяра вдъхва на всеки човек.

Поздравявам най-сърдечно всички участници и победителите в това благородно състезание в чест на Възкресение Христово, всички учители и родители, съпричастни към духовните изяви на своите талантливи ученици и деца. Вярвам, че те винаги ще пазят доброто в сърцата и делата си!

Ваше Високопреосвещенство,

Вие винаги ще имате моята лична подкрепа и тази на СБУ в обединяването на усилията ни за духовно-нравственото възпитание на българските деца.

С УВАЖЕНИЕ,

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СБУ:

д.ик.н. ЯНКА ТАКЕВА

« предишна новинаследваща новина »