ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Изложба-базар във Видин

01 юни 2010 21:58, Видинска митрополия
Изложба-базар във Видин

На 1 юни, Международния ден на детето, във фоайето на МОЛ–Видин се състоя изложба-базар, организирана от ръководството на Дневен център „Пролет”, гр. Видин.

Предложената продукция в изложбата-базар е била изработвана в продължение на месец от възпитаниците на дневния център заедно с преподавателите и е израз на творческите умения на децата.

Този акт е свидетелство, че децата в нужда, поверени на грижите и любовта на отдали се на това благородно служение преподаватели, се развиват духовно и украсяват своя живот с творчески успехи, като радват и своите родители и им дават надежда и спокойствие.

На любезната покана на организаторите се отзоваха високопреподобните архимандрити Поликарп и Евтимий от Видинска света митрополия, които зарадваха децата и гостите с присъствието си. Отците поздравиха децата с празника и поощриха ръководството на дневния център в неуморните им трудове за полза и развитие на хората в нужда.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: архимандрит Евтимий

 

 

Снимки

Изложба-базар във ВидинИзложба-базар във ВидинИзложба-базар във ВидинИзложба-базар във ВидинИзложба-базар във ВидинИзложба-базар във ВидинИзложба-базар във Видин
« предишна новинаследваща новина »