ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Посещение в СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. Брегово

01 юни 2010 22:57, Видинска митрополия
Посещение в СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. Брегово

На 1 юни, Международния ден на детето, Негово Преосвещенство Величкият епископ Сионий, с духовници от Видинска света митрополия, по покана на г-жа Илияна Кръстева, директор на СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. Брегово, посети училището и присъства на детски празничен концерт.

Посещението на епископ Сионий бе свързано с празника за Международния ден на детето, както и за да се срещне и да даде благословение на деца - ученици от Брегово, подготвящи се за лидери в новосъздаващата се скаутска организация „Тимок”.

За да създаде духовна радост на децата, особено на нуждаещите се и на тези, които живеят в училищния пансион, епископ Сионий предостави пълен микробус с дрехи, които бяха събирани от църквата при социална акция във Видин.

Епископ Сионий посети училищния параклис, посветен на светите Братя, както и новоизградения духовен кът „Алботински скален манастир” с „Дървото на живота”.

Новоизграденият кът бе тържествено благословен и осветен от епископа в присъствието на учителския колектив.

Духовниците присъстваха на празничен концерт в залата на местното читалище, където бяха раздадени дипломи и признания на деца, които при различни мероприятия са представили отлично себе си, училището и града.

По традиция бе поднесено признание от г-жа Кръстева и на най-добрия ученик за годината на бреговското школо.

Деца от различните музикални и творчески школи при училището вдъхновено представиха на вниманието на публиката празнична програма.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: монах Максим

 

 

Снимки

Посещение в СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св.Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св.Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св.Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св.Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св.Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св.Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св.Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св.Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св.Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св.Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св.Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св.Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св.Св. Кирил и Методий”, гр. БреговоПосещение в СОУ „Св.Св. Кирил и Методий”, гр. Брегово
« предишна новинаследваща новина »