ЛЕСТВИЦА

За старостта

За старостта

Църковен вестник
Електронното “домашно огнище”

Електронното “домашно огнище”

Александра Карамихалева
С расо в глобализирания град

С расо в глобализирания град

Свещ. Ангел ВЕЛИЧКОВ
Клеветата

Клеветата

Мартин Николов
Иконите на Божията Майка

Иконите на Божията Майка

Митр. Антоний СУРОЖКИ
 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

НА 31 МАЙ ЛОВЧАНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ ГАВРИИЛ ЩЕ ОТКРИЕ БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА КАМПАНИЯ НА СВ. СИНОД В ПОМОЩ НА ОНКОБОЛНИТЕ ДЕЦА В БЪЛГАРИЯ

30 май 2017 15:38, Българска Патриаршия
Помогнете - купете и дарете средства за болните деца в България!

Утре, 31 май 2017 г. (сряда), по решение на Св. Синод и с благословението на Негово Светейшество Българския патриарх Неофит, Негово Високопреосвещенство Ловчанският митрополит Гавриил официално ще открие благотворителната кампания "ДЕЦА РИСУВАТ ЗА ДЕЦА". В 18,00 ч. ръководителят на Културно-просветния отдел при Св. Синод на БПЦ-БП ще приветства всички официални гости и гражданите, които ще се включат в милосърдната инициатива. В нея партньори на Св. Синод са вестник „24 часа”, хотел „Маринела” и Сдружение „Маринела” с любезното сътрудничество на Националната професионална гимназия за полиграфия и фотография (гр. София).

В навечерието на Деня на детето (1 юни) откриваме кампанията с благотворителна изложба, която има за цел да подпомогне онкоболните деца, лекуващи се в Специализираната болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания, гр. София, които имат спешна нужда от нова животоспасяваща апаратура. Закупуването й значително ще подобри лекуването на деца от 0 до 18-годишна възраст с кръвни заболявания и солидни тумори. В СБАЛДОХЗ, която е единствената специализирана болница в страната, в която се осъществява пълен обем от диагностични и лечебни мероприятия, функционира първият в Р България сектор за трансплантация на костен мозък, който се нуждае от скъпоструващата медицинска апаратура.

Заповядайте на официалното откриване на 31 май или на изложбата, която ще бъде експонирана в хотел "Маринела" през целия м. юни без фиксиран краен срок.

Включете се и Вие!

Да подкрепим детския живот с протегнатата си и щедра ръка!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Откриване: 31. 05. 2017 г. (сряда) от 18,00 ч. във фоайето на хотел „Маринела” (бул. „Джеймс Баучер“ № 100, гр. София).

Транспорт: метролиния 2 ("Надежда-Лозенец"), метростанция "Джеймс Баучер".

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Още подробности за кампанията и начина за включването Ви в нея:

http://bg-patriarshia.bg/news.php?id=235426

Рисунки и фотографии - лауреати в 4-то издание на Конкурса "Възкресение Христово" - 2017
Текст: Десислава Панайотова Снимки: Ангел Карадаков

 

 

Снимки

Помогнете - купете и дарете средства за болните деца в България!Помогнете - купете и дарете средства за болните деца в България!Помогнете - купете и дарете средства за болните деца в България!Благотворителна кампания на Св. Синод за българските деца
« предишна новинаследваща новина »