ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Деца от школа по изкуства "Магия 7" посетиха Варненска и Великопреславска света митрополия

05 юни 2017 21:56, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Деца от школа по изкуства "Магия 7" посетиха Варненска и Великопреславска света митрополия

На 4 юни Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит Йоан прие деца художници, танцьори и бойци към Школа по изкуства "Магия 7", които взеха участие в 14-та Благотворителна изложба-концерт "Вяра – Дете – Изкуство" в полза на Духовно-просветен и Социално-милосърден център към новия храм на Варна "Свети Преподобномъченик Прокопий Варненски", който се проведе на 7 май във Фестивален и конгресен център – Варна.

Децата и техните преподаватели, водени от г-жа Фани Маер бяха приети топло от Негово Вископреосвещенство, който разказа главни моменти от историята на Епархията и на сградата на Варненска и Великопреславска света митрополия. Митрополит Йоан разказа и част от биографията на българските патриарси и на варненските митрополити, чиито образи децата можеха да видят на закачените по стените портрети.

Снимки: Екип на Варненска и Великопреславска света митрополия

 

 

Снимки

Деца от школа по изкуства "Магия 7" посетиха Варненска и Великопреславска света митрополияДеца от школа по изкуства "Магия 7" посетиха Варненска и Великопреславска света митрополияДеца от школа по изкуства "Магия 7" посетиха Варненска и Великопреславска света митрополияДеца от школа по изкуства "Магия 7" посетиха Варненска и Великопреславска света митрополия
« предишна новинаследваща новина »