ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Концерт на Смесен хор "Видин" по повод закриването на творческия сезон

03 юни 2010 21:10, Видинска митрополия
Концерт на Смесен хор "Видин" по повод закриването на творческия сезон

На 3 юни на сцената на Държавна филхармония Видин се състоя празничен концерт на Смесения хор „Видин” по случай закриването на творческия сезон.

Смесеният хор, с диригент маестро Андрей Лисов и съпровод на пиано г-жа Лисова, изпълни класически, църковни, а също така и народни произведения.

Гости на концерта бяха г-жа Вера Маринова, председател на настоятелството при Читалище „Цвят 1870”, и г-н Любомир Илиев, секретар на читалището.

С благословението на Негово Високопреосвещенство Видинския митрополит Дометиан, гост на празничния концерт бе и архимандрит Поликарп, председател на катедралния храм „Св. вмчк Димитър Солунски”, гр. Видин.

Цветя и поздравление бяха поднесени от името на инж. Румен Видов, кмет на община Видин.

Текст: монах Максим
Снимки: архимандрит Поликарп

 

 

Снимки

Концерт на Смесен хор "Видин" по повод закриването на творческия сезонКонцерт на Смесен хор "Видин"Концерт на Смесен хор "Видин"Концерт на Смесен хор "Видин" по повод закриване на творческия сезонКонцерт на Смесен хор "Видин"Концерт на Смесен хор "Видин"Концерт на Смесен хор "Видин" по повод закриване на творческия сезонКонцерт на Смесен хор "Видин" по повод закриване на творческия сезон
« предишна новинаследваща новина »