ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Тържествено откриване на реновираната Клиника по съдова хирургия в УМБАЛ "Св. Марина" - Варна

13 юни 2017 11:06, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Тържествено откриване на реновираната Клиника по съдова хирургия в УМБАЛ "Св. Марина" - Варна

На 12 юни (понеделник) беше открита изцяло реновираната и обзаведена Клиника по съдова хирургия в УМБАЛ "Св. Марина" - Варна. По този повод Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски Митрополит Йоан отслужи водосвет. В своето слово Архиереят припомни Господните думи: "Никой няма любов по-голяма от тая, да положи душата си за своите приятели" (Иоан 15:13) и каза, че лекарите са хората, които правят това всеки ден и че хирурзите са хората, които са изучили в пълнота човешкото тяло, всеки в своята специалност. Негово Високопреосвещенство благопожела успех на всички, които ще се трудят и ще лекуват болните човеци, които имат съдов проблем.

Поздрав, приветсвие и благодарност към всички присъстващи отправи проф. д-р Валентин Игнатов - изпълнителен директор на УМБАЛ "Св. Марина" - Варна. Поздрав към всички присъстващи отправи министъра на здравеопазването проф. д-р Николай Петров.

Текст и снимки: Екип на Варненска и Великопреславска света митрополия

 

 

Снимки

Тържествено откриване на реновираната Клиника по съдова хирургия в УМБАЛ "Св. Марина" - ВарнаТържествено откриване на реновираната Клиника по съдова хирургия в УМБАЛ "Св. Марина" - ВарнаТържествено откриване на реновираната Клиника по съдова хирургия в УМБАЛ "Св. Марина" - ВарнаТържествено откриване на реновираната Клиника по съдова хирургия в УМБАЛ "Св. Марина" - Варна
« предишна новинаследваща новина »