ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Митрополит Антоний взе участие във връчването на международната награда „Човек на XXI век”

22 юни 2017 13:02, Отдел "Връзки с обществеността"
Митрополит Антоний взе участие във връчването на международната награда „Човек на XXI век”

Негово Високопреосвещенство Западно- и Средноевропейски митрополит Антоний взе участие в Официалната церемония по връчването на международната награда „Човек на XXI век”, която се проведе на 21 юни в зала „София” на хотел „Маринела”, гр. София.

Негово Високопреосвещенство отправи своето архиерейски благословение към присъстващите номинирани, лауреати и гости на ежегодната церемония.

Сред официалните лица, които тази година връчиха наградите на отличените, бяха и президентът Петър Стоянов, зам. омбудсманът на Република България Диана Ковачева, депутати от 44-ото Народно събрание, кметове и представители на дипломатически мисии.

Митрополит Антоний връчи грамотите и статуетките на отличените в категория „Публична администрация” заедно с президента Петър Стоянов. Той пожела на всички българи, които с талантите, усърдието и трудовете си работят за просперитета на България, Божието благословение да ги укрепява, за да преодоляват неизбежните трудности, да ги вдъхновява и да преумножава техните успехи.

----

Наградата “Човек на XXI век” се връчва на най-динамично развиващите се общини и фирми, а основният критерий, по който се определят номинираните вече 15-та година, е прогресивно развитие. Тя е оценка за целогодишната работа, постиженията и усилията за адаптация на бизнеса, администрацията и обществото към европейските стандарти. В номинациите участват региони и области на България, кметове, производители на промишлени и селскостопански стоки, фирми от туристическия бранш, хотелиери, инвестиционни компании.

Събитието се организира от програмата “Произведено в България”, чиято основна идея е да бъде витрина на българското производство и култура.

Текст: Александра Карамихалева
Снимки: In LAIFE

 

 

Снимки

Митрополит Антоний взе участие във връчването на международната награда „Човек на XXI век”Митрополит Антоний взе участие във връчването на международната награда „Човек на XXI век”Митрополит Антоний взе участие във връчването на международната награда „Човек на XXI век”Митрополит Антоний взе участие във връчването на международната награда „Човек на XXI век”
« предишна новинаследваща новина »