ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Бе дадено началото на проекта за водния цикъл на град Добрич

18 юли 2017 17:02, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Бе дадено началото на проекта за водния цикъл на град Добрич

На 17 юли 2017 г. Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит Йоан отслужи водосвет за благополучие и здраве на гражданите на град Добрич при полагането на първа копка от водния цикъл на град Добрич. Заедно с митрополит Йоан бяха архиерейският наместник на Добричка духовна околия ст. ик. Иван Дойчев, свещ. Емануил Юсеин и митрополитският дякон Любомир Георгиев.

Сред присъстващите бяха министърът на околната среда и водите г-н Нено Димов, народните представители г-н Пламен Манушев, г-н Живко Мартинов и г-н Йордан Йорданов, областният управител на Област Добрич г-н Красимир Кирилов, кметът на Община град Добрич г-н Йордан Йорданов, председателят на Общински съвет Добрич г-н Иво Пенчев.

В своето слово Негово Високопреосвещенство митрополит Йоан благопожела Бог да дава сили и успех на участващите в проекта "Интегриран проект за подобряване на водния сектор в град Добрич – Фаза 1", чоято фаза е първа, но е особено важна, основа на всичко онова, което ще бъде в полза на всички човеци, които ще живеят в град Добрич.

Поздравително слово отправиха министърът на околната среда и водите г-н Нено Димов и кметът на Община град Добрич г-н Йордан Йорданов.

Снимки: Екип на Варненска и Великопреславска света митрополия

 

 

Снимки

Бе дадено началото на проекта за водния цикъл на град ДобричБе дадено началото на проекта за водния цикъл на град ДобричБе дадено началото на проекта за водния цикъл на град ДобричБе дадено началото на проекта за водния цикъл на град ДобричБе дадено началото на проекта за водния цикъл на град ДобричБе дадено началото на проекта за водния цикъл на град ДобричБе дадено началото на проекта за водния цикъл на град Добрич
« предишна новинаследваща новина »