ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Изложба: "Да помогнем на Ани!" - на 12 и 13 юни в храм "Св. св. Кирил и Методий"

12 юни 2010 13:55, Софийска митрополия
Да помогнем на Ани!

С благословението на прот. Александър В. Георгиев, предстоятел на храм "Св. св. Кирил и Методий" в столицата, нека на 12 юни 2010 г. (събота) се съберем в Енорийския център на храма с молитва към Бога за оздравяването на едно прекрасно българско дете и нека бъдем с отворени, щедри сърца, за да помогнем на Ани и нейното семейство.

Дърворезби, икони, иконостаси, сувенири, картини, детски рисунки – в тях са въплътени нашите надежди и нашата вяра, че Ани ще оздравее!

Бъдете с нас на откриването на изложбата на 12 юни 2010 г. в 12.00 ч. в Енорийския център на ул. "Георг Вашингтон" 47 – до Женския пазар.

Изложбата се организира за набиране на средства за скъпоструващи лекарства, които са необходими на Ани с цел да се възстанови опорно-двигателната система на организма й. Организатори са храм "Св. св. Кирил и Методий", Школата по църковна дърворезба към Енорийския му център и приятели.

Благотворителната изложба ще бъде отворена за посещение на:

12 юни, събота – от 12.00 до 20.00 ч.

13 юни, неделя – от 12.00 до 20.00 ч.

Бъдете съпричастни с нас! Да вдъхнем нови сили на Ани, като усети, че мнозина са с нея и семейството й в тяхното изпитание.

Нека бъдем Църква - чрез Христовата любов в нас и между нас!

 

 

« предишна новинаследваща новина »