ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Висши офицери от Военноморските сили на Република Гърция посетиха Варненска и Великопреславска света митрополия

10 август 2017 15:34, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Висши офицери от Военноморските сили на Република Гърция посетиха Варненска и Великопреславска света митрополия

На 10 август 2017 г. в сградата на Варненска и Великопреславска света митрополия се проведе официална среща между Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан и висши офицери от Военноморските сили на Република Гърция. На срещата присъстваха аташето по отбраната на Република Гърция за България полковник Йоанис Атцалакис, командирът на кораба от Военноморските сили на Република Гърция "Родос" – капитан II ранг Михаил Пантувакис, старши офицер за учебното плаване на школниците и съпровождащият ги офицер от Командването на българските Военноморски сили капитан III ранг Георги Георгиев.

Официалните гости поднесоха на Негово Високопреосвещенство митрополит Йоан плакети от капитана на кораб "Родос" и от Школата за старшини към ВМС на Република Гърция. От своя страна архиереят подари за благословение на гостите икона на Божията Майка и икона на свети апостол Андрей Първозвани.

Снимки: Екип на Варненска и Великопреславска света митрополия

 

 

Снимки

Висши офицери от Военноморските сили на Република Гърция посетиха Варненска и Великопреславска света митрополияВисши офицери от Военноморските сили на Република Гърция посетиха Варненска и Великопреславска света митрополияВисши офицери от Военноморските сили на Република Гърция посетиха Варненска и Великопреславска света митрополияВисши офицери от Военноморските сили на Република Гърция посетиха Варненска и Великопреславска света митрополияВисши офицери от Военноморските сили на Република Гърция посетиха Варненска и Великопреславска света митрополия
« предишна новинаследваща новина »