ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Митрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. Варна

11 август 2017 19:55, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Митрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. Варна

На 11 август 2017 г. по повод 138-годишнината от създаването на Военноморските сили на Република България се проведе церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили, на която бяха наградени заслужили военни и цивилни служители.

На церемонията присъстваха Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит Йоан, народният представител и председателят на Комисията по отбрана генерал от запаса Константин Попов, областният управител на Област Варна г-н Стоян Пасев, г-н Коста Базитов – заместник-кмет на Община Варна, които произнесоха кратки поздравителни слова.

Чрез обявяване на заповеди от областния управител на Област Варна г-н Стоян Пасев и от кмета на Община Варна г-н Иван Портних, бяха наградени военнослужещи и цивилни служители на ВМС за отлично изпълнение на функционалните задължения и по случай 138-та годишнина от създаването на Военноморските сили на Република България. Наградени поради постигнати високи резултати в тактическата и бойна подготовка и в поддържането на материалната база бяха 19 военнослужещи и цивилни служители, които получиха грамоти и предметни награди от командира на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев.

Контраадмирал Митко Петев удостои и с Адмиралтейска грамота областния управител, кмета, в лицето на г-н Коста Базитов и Негово Високопреосвещенство. От своя страна Архиереят подари икона на Божията Майка.

Източник: Български Военноморски Сили - www.navy.mod.bg/

Снимки: Екип на Варненска и Великопреславска света митрополия

 

 

Снимки

Митрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. Варна
« предишна новинаследваща новина »