ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Присвояване на първо офицерско звание на курсантите от випуск 2017 на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"

14 август 2017 01:17, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Присвояване на първо офицерско звание на курсантите от випуск 2017 на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"

На 13 август 2017 г. Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит Йоан присъства на тържествения акт по присвояване на първо офицерско звание на курсантите от випуск 2017 на Висшето военноморско училище "Никола Йонков Вапцаров", който се проведе на Морска гара – Варна.

Сред присъстващите на ритуала по вдигане на флаговете на корабите от Военноморските сили и на военния ритуал по присвояване на първо офицерско звание на випускниците бяха министърът на отбраната г-н Красимир Каракачанов, началникът на отбраната на Република България генерал-лейтенант Андрей Боцев, заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Пламен Атанасов, командирът на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев, областният управител на Област Варна г-н Стоян Пасев, кметът на Община Варна г-н Иван Портних, началникът на Военна академия "Г. С. Раковски" генерал-майор Груди Ангелов, началникът на щаба на СКС флотилен адмирал Димитър Йорданов, депутати от 43-то народно събрание, както и представители на випуск 1957 и випуск 1967 на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров".

Малко по-късно курсантите поднесоха венци пред паметника на патрона на Висшето военноморско училище – Никола Йонков Вапцаров в двора на училището.

Източник: http://www.naval-acad.bg/

Снимки: Екип на Варненска и Великопреславска света митрополия

 

 

Снимки

Присвояване на първо офицерско звание на курсантите от випуск 2017 на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"Присвояване на първо офицерско звание на курсантите от випуск 2017 на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"Присвояване на първо офицерско звание на курсантите от випуск 2017 на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"Присвояване на първо офицерско звание на курсантите от випуск 2017 на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"Присвояване на първо офицерско звание на курсантите от випуск 2017 на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"Присвояване на първо офицерско звание на курсантите от випуск 2017 на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"Присвояване на първо офицерско звание на курсантите от випуск 2017 на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"Присвояване на първо офицерско звание на курсантите от випуск 2017 на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"Присвояване на първо офицерско звание на курсантите от випуск 2017 на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"Присвояване на първо офицерско звание на курсантите от випуск 2017 на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"Присвояване на първо офицерско звание на курсантите от випуск 2017 на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"Присвояване на първо офицерско звание на курсантите от випуск 2017 на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"Присвояване на първо офицерско звание на курсантите от випуск 2017 на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"Присвояване на първо офицерско звание на курсантите от випуск 2017 на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"Присвояване на първо офицерско звание на курсантите от випуск 2017 на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"Присвояване на първо офицерско звание на курсантите от випуск 2017 на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"Присвояване на първо офицерско звание на курсантите от випуск 2017 на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"Присвояване на първо офицерско звание на курсантите от випуск 2017 на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"
« предишна новинаследваща новина »