ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Излезе от печат брой 17 на "Църковен вестник"

12 септември 2017 16:10, Българска Патриаршия
Излезе от печат брой 17 на "Църковен вестник"

От печат излезе 17-ти брой на официоза на БПЦ-БП "Църковен вестник". В поредния брой на вестника ще прочетете повече за утвърждаването на екзархийското ведомство в Македония и Одринско от доц. Христо Темелски.

В раздел "Патрология" ще прочетете текста на Волоколамския митрополит Иларион върху св. Григорий Богослов и учеността.

В брой 17 ще ви направим съпричастни и на Четвъртия международен младежки форум в Румъния, който събра наедно над 7000 младежи от целия свят. Българската църква също взе участие, като бе представлявана от Русенския митрополит Наум и над 40 младежи от цялата страна.

Какво е приятелството и до колко може да бъде силно? На този въпрос ще прочетете в разделя за християнска етика от превода на Николина Александрова.

В броя ще ви разкажем и за една св. обител, който е в своя разцвет и възход - Бигорския манастир, намиращ се в съседна Македония. как живеят монасите там и с какво помагат на зависими момчета да загърбят наркотиците, ще може да прочетете в текста на Александра Карамихалева.

АБОНАМЕНТ ЗА "ЦЪРКОВЕН ВЕСТНИК" МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ НА E-MAIL НА СИНОДАЛНО ИЗДАТЕЛСТВО: sinizdat@gmail.com; synodalpress.bg@gmail.com ИЛИ НА ТЕЛЕФОН: 02/980 30 16.

Oтговорен редактор на бр. 17/2017 г. - Александра Карамихалева

 

 

« предишна новинаследваща новина »